گشت مشترک تیرماه 1403
بازدید نظارتی مشترکی با حضور ریاست بخشداری و کارشناسان شبکه بهداشت و دامپزشکی ، اتاق اصناف از قصابی ها و مرغ فروشی های منطقه برگزار گردید
گشت مشترک
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان منطقه مشهد مرغاب ، در راستای نظارت بهداشتی بر فرآورده های خام دامی و با توجه به اهمیت نظارت بر مراکز عرضه و به منظور ارتقاء بهداشت عمومی و امنیت خاطر شهروندان ، بازدید نظارتی مشترکی با حضور ریاست بخشداری و کارشناسان شبکه بهداشت و دامپزشکی ، اتاق اصناف از قصابی ها و مرغ فروشی های منطقه برگزار گردید .
دکتر آزادی ریاست بخشدار اعلام نمود با توجه به اهمیت بیش از پیش سلامت مواد غذایی ، نظارت جدی بر قصابی ها و مرغ فروش ها در دستور کار کارشناسان نظارت بر بهداشت مواد غذایی منطقه قرار دارد و با توجه به وجود حوزه مشترک نظارتی بین شبکه بهداشت و دیگر ادارات منطقه ، برگزاری بازدیدهای مشترک نظارتی ، اقدام بسیار موثری در بهبود هر چه بیشتر کیفیت مواد غذایی خواهد بود.
مهندس طهماسبی کارشناس بهداشت محیط شبکه بهداشت گفت: در قصابی ها و مراکز عرضه نباید گوشت را بیشتر از 2 ساعت در هوای محیط قرار داد، بلکه آن را بایستی در دمایی زیر 4 درجه سانتی گراد در یخچال نگهداری کرد و از شهروندان خواست در صورت مشاهده عدم رعایت موازین بهداشتی موارد را در سامانه 190 ثبت کنند.
#شهدای خدمت
#سلامت_خانواده_با_مردمی_سازی_سلامت
#جهش تولید با مشارکت مردم
#سلامت_من_حق_من
┄┄┅┅┅❅❁❅┅┅┅┄┄
https://ble.ir/qaderabadbehdasht
ما را در پیام رسان بله دنبال کنید
┄┄┅┅┅❅❁❅┅┅┅┄┄
روابط عمومی شبکه بهداشت ودرمان وبیمارستان سیدالشهداقادرآباد*